Aggregat

Vi erbjuder aggregat för alla behov och anläggningar. I sortimentet finns över 770 olika aggregat i mer än 55 modeller. Dessa produkter är tillverkade av välkända varumärken som bland annat Rivacold, Danfoss och Tecumseh. Kontakta våra tekniska säljare eller läs mer nedan för ytterligare information.


Aggregat för värmepumpar och AC

Hos oss hittar ni allt från separata inomhusplacerade aggregat och utomhusplacerade aggregat till splitaggregat, tysta silensysaggregat och ytterligare effektiva lösningar för värmepumpar och AC-enheter. Nedan finns mer information om våra olika typer av aggregat för kyl, frys, silensys aggregat och splitaggregat. Våra säljare hjälper er gärna i kundtjänst eller direkt i våra fysiska butiker i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uppsala.

Kylaggregat

Vi har ett brett utbud av luft- och vätskekylda aggregat från Rivacold. Deras luftkylda aggregat har en kyleffekt på max 58kW och finns både som split-, tak- och väggaggregat. Sortimentet med vätskekylda aggregat är fördelat på tak- och väggaggregat med en maximal kyleffekt på 4 kW. Rivacolds aggregatserie FTM är ett populärt plug-in aggregat som levereras färdigt för installation och kan direkt hängas in i kylrumspanelen. Med Rivacolds luftkylda, vätskekylda och plug-in aggregat kan ni snabbt uppnå och upprätthålla önskad temperatur oavsett om det handlar om mindre bostäder eller större industrilokaler. Här kan ni se hela vårt utbud av luftkylda aggregat och vätskekylda aggregat från Rivacold.

Frysaggregat

Våra frysaggregat från Rivacold består av en kompressor, kondensor, expansionsventil och förångare som tillsammans arbetar för att hålla önskad temperatur under fryspunkten för vatten (0,5ºC). Valet av frysaggregat beror på vilken användning och temperatur som krävs för att upprätthålla rätt förvaringsförhållanden för de som ska kylas. Därför har vi gjort det möjligt att filtrera på frysaggregat som kan hålla temperaturen på -10ºC respektive -35ºC. Luftkylda frysaggregat rekommenderas i mindre system som frysar i hemmet, kommersiella kylskåp eller butikskylar. Vätskekylda frysaggregat används vanligtvis i större system med högre kapacitet som storköksanläggningar eller industriella kylsystem för livsmedelsproduktion.

Silensys® aggregat

Silensys® är Tecumsehs egenutvecklade teknologi för att minska ljudnivån från kompressoraggregat. Dessa aggregat förkortas SILAJ eller SILAG hos oss. Skillnaden mellan produktbeteckningarna SILAJ och SILAG är att "AJ" är en förkortning för "Air-Cooled Junior" som hänvisar till en serie mindre luftkylda kompressoraggregat, medan "AG" står för "Air-Cooled Giant" som är en större serie luftkylda kompressoraggregat. Letar ni efter en tyst, robust och estetiskt snyggt aggregat är Silensys® aggregat ett bra alternativ. Se alla Tecumsehs Silensys® aggregat här.

Splitaggregat

Rivacold är tillverkarna bakom alla våra splitaggregat. Dessa energieffektiva aggregat passar perfekt i mindre bostäder, lägenheter, kontor eller butiker där det inte finns tillräckligt med utrymme för att installera en centraliserad klimatanläggning. Vi erbjuder över 80 olika paketlösningar inom 9 splitaggregtagsmodeller som är enkla att installera och zonreglera. Läs mer om våra paketlösningar för splitaggregat och filtrera efter önskad kyleffekt, applikation, modell och köldmedium. Splitaggregaten från Rivacold använder HFC-köldmedierna R448A och R449A samt det naturliga köldmediet R744 (CO2). Därför är de mer miljövänliga än andra alternativ. Läs mer om nya köldmedielagar, GWP-värde och miljövänliga köldmedier under kategorin köldmedium.

Våra varumärken inom aggregat

Vi erbjuder ett brett sortiment aggregater från kända varumärken som Bitzer, BOCK, Danfoss, Embraco, Rivacold och Tecumseh. Aggregaten används i allt från kommersiella kylanläggningar till industriella värmepumpssystem. Nedan följer en kort översikt över varje varumärkes aggregat-utbud hos oss på Refrico.

Bitzer

Aggregaten från Bitzer användas i olika kyl- och värmepumpsystem. Bitzer-aggregaten kan användas i ett brett spektrum av applikationer, till exempel i kommersiella kylanläggningar, frys- och kylrum, livsmedelsproduktion, medicinska applikationer, samt i olika typer av luftkonditionerings- och värmepumpsystem.

BOCK

BOCK tillverkar högkvalitativa kondenseringsaggregat, splitaggregat, luftkylda och vattenkylda aggregat. Produkter är utformade med den senaste tekniken och avancerade funktioner som deras kapillärrörs-expansionsventiler och oljekylare. BOCKs aggregat är kända för sin långa livslängd.

Danfoss

Danfoss är välkända tillverkare av högkvalitativa kyl- och värmepumpskomponenter. Hos dem hittar vi splitaggregat, kompressoraggregat samt luftkylda och vätskekylda kondenseringsaggregat. Danfoss produkter används i kommersiella och industriella applikationer som livsmedelsproduktion, medicinska applikationer, kyl- och frysrum och andra kyl- och värmepumpsystem.

Embraco

Embraco har ett brett sortiment av luft- och vattenkylda kondenseringsaggregat, kompressoraggregat och splitaggregat. Deras luftkylda kondenseringsaggregat har avancerad lamellteknologi som ökar värmeöverföringen och minskar energiförbrukningen. Dessutom har en del av Embracos kompressoraggregat inbyggd inverterteknik som optimerar kylkapaciteten och minskar ljudnivån.

Rivacold

Luftkylda kondenseringsaggregat från Rivacold har innovativ teknik för ljudreduktion, temperaturkontroll och luftflöde som förbättrar kylkapaciteten och minskar energiförbrukningen. De tillverkar även kompressoraggregat, splitaggregat och vätskekylda kondenseringsaggregat där vissa har medföljande plug'n'play kablage med snabbkontakter till regulatorn för smidig och snabb installation.

Tecumseh

Tecumseh tillverkar luftkylda och vattenkylda kompressoraggregat, kondenseringsaggregat och splitaggregat med hög prestanda och energieffektivitet. De är mest kända för sin Silensys-teknologi som reducerar aggregatets ljudnivå genom att bland annat absorbera vibrationer genom speciella böjar på kopparrören.

Filtrera
Filter (761 produkter)

I lager

Varumärke

Köldmedium

Applikation

Kyleffekt

0 kW
58 kW
0 kW - 58 kW

Typ

Sort

Modell

Köldmedium

Antal fläktar

Tillbehör & Reservdelar

Produkten har lagt till i jämför