Skruvkompressorer

Vi har ett stort urval av skruvkompressorer från Bitzer, som inkluderar deras CSH-, HSN- och OSKA-serier. Letar du efter något speciellt som du inte ser i sortimentet, är du varmt välkommen att kontakta våra tekniska säljare som hjälper dig vidare.


Skruvkompressorer för luftkonditionering

I vårt sortiment finns skruvkompressorer från Bitzer, en ledande tillverkare av kompressorer. Våra skruvkompressorer har kyleffekt upp till 373 kW och finns i en mängd olika modeller. Hittar du inte den du behöver, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Vi har även ett brett utbud av köldmedier till er skruvkompressor.

Skruvkompressorer från Bitzer

Bitzer är ett tyskt företag som tillverkar skruvkompressorer i hög kvalitet och pålitlig prestanda. I vårt sortiment hittar du deras CSH- HSN- och OSKA-serie som du kan läsa mer om här.

CSH-serien

CSH-serien är en serie halvhermetiska skruvkompressorer från Bitzer, som är avsedda för kyl- och luftkonditioneringsapplikationer i industriella och kommersiella miljöer. En av de främsta funktionerna i CSH-serien är dess halvhermetiska design, som ger en enkel och säker installation och underhåll. Kompressorn och dess motor är inneslutna i en halvhermetisk kapsling, vilket minskar risken för läckage och ger skydd mot damm och fukt. CSH-serien har också en hög kompressionsgrad och en variabel hastighetsstyrning, vilket gör att den kan anpassa sig till varierande belastningar och behov av kyleffekt. I vårt sortiment finns de i olika storlekar och konfigurationer, inklusive luft- och vattenkylda enheter, för att passa olika applikationer.

HSN-serien

HSN-serien är utformad för att ge hög effektivitet, pålitlighet och prestanda i industriella och kommersiella kyl- och luftkonditioneringsapplikationer. En av de främsta funktionerna i HSN-serien är dess högpresterande skruvkompressor, som är utformad för att ge en hög kompressionsgrad och låg ljudnivå. Skruvkompressorn har en variabel hastighetsstyrning som gör att den kan anpassa sig till varierande belastningar och behov av kyleffekt. Med sin höga effektivitet, pålitlighet och prestanda är HSN-serien ett utmärkt val för många olika typer av kyl- och luftkonditioneringsapplikationer.

OSKA-serien

OSKA-serien består av högeffektiva och kompakta skruvkompressorer som är speciellt utformade för användning i luftkonditionering och komfortkylningssystem. OSKA-serien har en kyleffekt som sträcker sig från 80 till 580 kW och kan använda olika köldmedier, inklusive R134a och R407C. Dessa skruvkompressorer är kända för sin höga effektivitet, låga ljudnivåer och låga vibrationsnivåer. De har också en lätt design och är lätta att installera och underhålla. Bitzers OSKA-skruvkompressorserie är utformad för att möta de höga kraven på effektivitet och prestanda som krävs i moderna luftkonditioneringssystem. Genom att använda den senaste teknologin och materialen, kan OSKA-serien erbjuda högsta möjliga prestanda och tillförlitlighet.

Hur fungerar en skruvkompressor?

En skruvkompressor är en typ av roterande kompressor som används för att pumpa gas eller ånga genom ett system. Den består av två roterande skruvar, en manlig och en kvinnlig, som roterar mot varandra i en förseglad kammare. När skruvarna roterar skapas små fickor mellan dem, vilket gör att gasen sugs in från sugporten och komprimeras sen längs skruvarna till utloppsporten. Den komprimerade gasen som skruvkompressorn skapar skickas sedan vidare genom rörsystemet till kondensorn eller andra systemkomponenter. En skruvkompressor kan använda olika typer av gaser eller ångor, inklusive ammoniak, R134a och koldioxid.

Vi hjälper dig hitta rätt produkt

Om du inte hittar det du söker, eller behöver rådfråga om något, finns våra tekniska säljare här för att hjälpa dig. Du kan kontakta dem direkt på våra kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uppsala, eller skriva till vår kundtjänst.

Filtrera
Filter (109 produkter)

I lager

Varumärke

Köldmedium

Applikation

Kyleffekt

13 kW
373 kW
13 kW - 373 kW

Kompressortyp

Modell

Produkten har lagt till i jämför