Kylkopparrör & Rördetaljer

I vårt sortiment av rör och rördetaljer finns allt ni behöver för att installera och underhålla kyl- och värmepumpssystem på ett effektivt och säkert sätt. Läs mer om våra produkter eller kontakta oss, så hjälper vi er att hitta rätt rördetalj till rätt kylsystem.

Rör och Rördetaljer för kylinstallationer och CO2

Vi har ett brett sortiment av rör, kopplingar och tillbehör för både vanliga kylinstallationer och CO2 som lever upp till de högsta kraven på kvalitet, säkerhet och prestanda. Allt för att säkerställa att ni kan erbjuda era kunder de bästa lösningarna på marknaden. Med ett stort utbud av kopparprodukter i olika rörledningsdimentioner kan ni lätt välja och vraka bland rör och rördetaljer för att underhålla era kylinstallationer. Här hittar ni allt från t-rör, skarvrör och stabila kopparrör till färdigböjda oljefällor, reduceringar och ändhattar i koppar.

Kopparrör

Refrico har ett stort utbud av kopparrörsslingor och raka kopparrör. Alla raka rör är 5 meter långa och uppdelade i tre olika tryckklasser; 60 bar, 80 bar och 120 bar. Produkterna har olika diameter och sträcker sig från ½ tum till 2 ⅝ tum i storlek. I sortimentet finns också oisolerade kopparslingor och mjuka färdigisolerade kopparslingor.

Filtrera
Filter (492 produkter)

I lager

Varumärke

Typ

Modell

Produkten har lagt till i jämför