Kanaler & Tillbehör

Våra kanaler och tillbehör döljer rör och kondensvattenslangar för en snygg installation. Oavsett om ni letar efter en uppsättning kanaler, buntbandsfäste eller reservblad har vi det ni behöver. Läs mer om våra produkter nedan eller kontakta oss, så hjälper vi er att hitta passande tillbehör och kablar till era ventilationssystem.

Kanal med skyddsfilm Eco Duct vit 80

802199
8st/krt 80x60mm 2m (Kampanjpris vid köp av hel krt)

Kanal med skyddsfilm Optimal Duct svart 80x60mm 2m

802170
8st/krt 80x60mm 2m (Kampanjpris vid köp av hel krt)

Vårt sortiment inom Kanaler & Tillbehör

Vårt sortiment av kanaler och tillbehör innehåller ett stort antal rektangulära ventilationskanaler, runda väggförgreningar, buntband och kabelsaxar. Produkterna är tillverkade av Artiplastic Macos, Castle Engineering, Hellerman Tyton och Trolleflex. Vi erbjuder olika storlekar och material för att passa olika typer av installationer.

Kabelsaxar och kanaler

Alla våra stilrena kanaler i vitt och svart kommer från Castle Engineering. Här finns skarvlock, innerhörn, vinklar, kanaler, ytterhörn och ändavslut. Självklart hittar ni även vägg- och takgenomföring med både små och stora kåpor. Våra kanaler är tåliga och hållbara produkter med utmärkt motstånd för väder och slitage. Kanalerna har en hög värmestabilitet som gör att de behåller sin form och funktion trots höga temperaturer. Materialet har även bra kemisk resistens och påverkas därför inte av kemikalier eller andra frätande ämnen. Här kan ni läsa mer om våra vita kanaler och svarta kanaler. För jämna, snabba och säkra snitt i kablar och kanaler rekommenderar vi Kabelkanalsax VD2100 från Artiplastic Macos. Denna kabelsax lämnar noggranna och snygga kanter som förhindrar skador och behåller ledningsförmågans fulla kapacitet. Här finns även möjligheten att köpa reservblad och hölster i nylon efter behov.

Buntband och fäste för buntband

Våra buntband från Hellerman Tyton har hög draghållfasthet med mycket låg instickskraft. Detta gör buntbanden starka och ger en snabb och smidig monteringsupplevelse som underlättar anslutningen och minskar risken för skador på kabeln eller ledningen. Buntbanden är lätta att återvinna och kommer i färgerna svart och naturligt ljusbrun. De är även tillverkade i högkvalitativ plast med robusta räfflar för starkt grepp. I vårt sortiment finns buntband med dragkapacitet från 18 Newton upp till 250 Newton vilket gör att banden lätt användas vid olika typer av montage och installationer. Vi erbjuder allt från traditionella buntband till band gjorda av isolerande material, magnetiska band, extra starka buntband samt band som är resistenta mot UV-ljus och olika väderförhållanden. Läs mer om våra buntband. Genom att använda buntbandsfästen från oss håller sig kablar och buntband organiserade, säkra och skyddade mot skador. Här kan man välja mellan självhäftande fästen, skruvfästen och buntbandsfäste med eller utan mekanisk låsmekanism. Vi har buntbandsfästen anpassade för områden med mycket vibrationer som till och med håller grova kabelbuntar upp till 8.3 mm breda. Ni kan läsa mer om våra buntbandsfästen här.

Filtrera
Filter (95 produkter)

I lager

Varumärke

Typ

Modell

Produkten har lagt till i jämför