Kondensvatten

Våra produkter är utformade för att hantera kondensvatten på ett effektivt och hållbart sätt, oavsett vilken klimatanläggning eller kylsystem ni arbetar med. Läs mer nedan eller kontakta oss, så hjälper vi er att hitta hållbara lösningar inom kondensvatten.

Kondensvattenslang slät insida

802158
Ansl. 16mm, 30m

Vårt sortiment inom Kondensvatten

I sortimentet finns inte bara mängder av kondensvattenpumpar och avloppsrör. Här erbjuder vi även robusta slangkopplingar, droppskålar, tövattenlådor och separationsfilter från många av branschens mest välkända tillverkare. Aspen Pumps, Blue Diamond Pumps, Castle Engineering, och Faluplast är bara några av de varumärken som ryms i denna kategori. Med våra effektiva dräneringslösningar minskar ni risken för mögel och fuktskador i kylaggregat och klimatanläggningar.

Avloppsrör och slangkopplingar

Våra avloppsrör från Faluplast är tillverkade i slitstark plastmaterial för en lätt och rostfri anslutning. I sortimentet finns bland annat raka rör, vinklade rör, reduceringar, spilltrattar, förgreningar och vattenlås som alla kommer har en diameter på 32 mm eller 40 mm. Castle Engineering och Refco ligger bakom vårt utbud av slangkopplingar i plast. Kopplingarna finns i diametrar mellan 16 mm till över 35 mm och bildar en tät anslutning för passerande gas och vätska. Många av slangkopplingarna är cylindriska och öppen i båda ändar för att kunna ansluta två slangar. Dessa “muff-kopplingar” är lätta att ansluta och passar de flesta typer av kondensvattenslangar.

Droppskålar

Vi har droppskålar från både Castle Engineering och Climaco som är tillverkade i plast och pulverlackerad plåt. Bland produkterna från Climaco finns även droppskålar med värmekabel som förhindrar att vätskan fryser till is. På så sätt minskar också risken för skador på skålarna, golvytor och aggregatet. Dessa värmekablar klarar en spänning på 220 V och enheterna förbrukar mellan 98W och 123 W. I sortimentet finns dräneringslösningar som passar olika typer av behov. Vi har bland annat droppskålar som är anpassade för uppsmaling av större mängder vätskor och skålar i pulverlackerad plåt som rekommenderas där det finns risk för kemikaliespill och oljedropp. Läs mer om våra Droppskålar.

Tövattenlåda och tövattentråg

I sortimentet hittar vi flera produkter från Rivacold. Bland dessa finns tövattenlådor, värmestavar och termostater som kan hjälpa till att reglera temperaturen och hantera avfrostningscykler. Läs mer om vårt sortiment av tövattenprodukter.

Våra varumärken inom Kondensvattenpumpar

Vi erbjuder ett brett sortiment av kondensvattenpumpar från många kända leverantörer. Nedan kan ni läsa mer om specifika pumpar från Aspen Pumps, Blue Diamond Pumps, Eckerle, Little Giant, Refco och Saniflo. Kontakta gärna våra säljare i Göteborg, Malmö, Stockholm eller Uppsala för rådgivning.

Aspen Pumps

Brittiska Aspen Pumps är kända tillverkare av kondensvattenpumpar och tillbehör för klimat- och kylsystem. I sortimentet finns pumpar för både små och stora enheter, specialiserade pumpar för kylskåp och frysskåp och anti-bakteriepåse för tövattenpumpar. Många av Aspen Pumps kondensvattenpumpar är utrustade med avancerad teknologi för att maximera effektiviteten och minska ljudnivån. De har även flera funktioner för att garantera en säker drift, såsom inbyggda säkerhetsfunktioner och skydd mot lukt och mögel.

Blue Diamond Pumps

BLUEDIAMOND pumpar använder patenterade roterande membran- och GyRok™ teknologi för att effektivt avlägsna kondensvatten från luftkonditioneringsenheter och andra kylsystem. Det brittiska företagets pumpar är självcirkulerande och självsugande, vilket innebär att de är lätta att använda utan behov av sifonering eller andra förberedelser. En unik fördel med BLUE DIAMOND kondensvattenpumpar är deras förmåga att köra torrt utan att bränna ut. Detta gör att pumparna kan avlägsna allt vatten och förebygga mögel och fuktskador i rören.

Eckerle

Tyska Eckerle tillverkar kondensvattenpumpar av högkvalitativa material med lång livslängd och pålitlig prestanda. Deras pumpar är utrustade med den senaste teknologin för att garantera effektivitet, tyst gång och säker drift. Eckerles kondensvattenpumpar har olika flödes- och lyfthöjdsnivåer, som kan hantera alla typer av kondensvattenavlägsningsbehov.

Little Giant

Little Giants kondensvattenpumpar är kända för sin höga prestanda, tysta drift och lång livslängd. Det amerikanska företaget erbjuder ett brett utbud av pumpar för alla typer av applikationer, från små klimatsystem till stora industrianläggningar. Little Giants pumpar har en patenterad teknik för hög lyfthöjd och flödeshastighet, vilket ger en kraftfull prestanda i en kompakt och pålitlig enhet.

Refco

Refcos kondensvattenpumpar är kända för sin höga prestanda, pålitlighet och användarvänlighet. De grundades i Schweiz och har mer än 40 års erfarenhet av klimat- och kylindustrin-branschen. Alla Refcos pumpar är skapta ur innovativ teknik. Den patenterade Siphon-tekniken ger också en överlägsen prestanda för att avlägsna kondensvatten.

Saniflo

Saniflos kondensvattenpumpar är utformade för att vara effektiva, tysta och pålitliga. De grundades i Frankrike och har mer än 60 års erfarenhet av att tillverka högpresterande, pålitliga och lättskötta kondensvattenpumpar. Fördelen med kondensvattenpumpar från Saniflo är deras patenterade teknik för hög lyfthöjd och flödeshastighet.

Filtrera
Filter (75 produkter)

I lager

Varumärke

Typ

Produkten har lagt till i jämför