Rotationskompressorer

Våra rotationskompressorer är högkvalitativa, pålitliga och energieffektiva samt tillverkade av välkända Tecumseh och Toshiba. Kontakta våra tekniska säljare i kundtjänst eller butik för att få svar på era frågor.


Rotationskompressorer till kyl- och luftkonditioneringssystem

Vi erbjuder hållbara rotationskompressorer från Toshiba och Tecumseh till alla typer av kyl- och luftkonditioneringssystem. Dessa pålitliga kompressorer ger effektiv drift med hög kylprestanda. Nedan finns mer information om varumärkena och dess modeller.

Tecumseh

Tecumsehs rotationskompressorer är energieffektiva och pålitliga med lång livslängd. Kompressorerna bidrar därför till lägre kostnader för drift, underhåll och reparation samtidigt som de ger minskad miljöpåverkan. Tecumseh erbjuder rotationskompressorer för både mindre och större kyl- och HVAC-applikationer. Modellerna märkta med CSR är speciellt utformade för drift med köldmediet R410A och har en strömbrytare för att minska energiförbrukningen.

Toshiba

Toshibas rotationskompressorer har hög energieffektivitet och kylprestanda. Hela sortimentet är CO2nnext-märkt vilket betyder att kompressorerna drivs på det naturliga köldmediet R744 (koldioxid) och ger minimal påverkan på ozonlagret. Toshiba har rotationskompressorer för alla kyl- och HVAC-system där kapaciteten varierar mellan 3,0 kW - 10 kW beroende på modell. Hos oss är den största modellen Toshiba Kompressor För CO2nnext RY100-EQ R744 och har högst effektivitet samt lägst ljudnivå.

Hur fungerar en rotationskompressor?

Rotationskompressorer används för att öka trycket av gas eller luft i kyl- och luftkonditioneringssystem. Kompressorn skapar ett högre tryck via roterande skruvar eller lobbar som gör att gasen eller luften kan användas för maskiner, verktyg eller processutrustning som kräver högt tryck. Denna typ av tryck-kompressor har en helgjuten konstruktion som eliminerar läckage och minskar friktionen mellan rörliga delar. Många rotationskompressorer har även ett system för oljesmörjning som hjälper till att hålla skruvarna, lobborna och cylindern smorda och kylda. Rotationskompressorer består av två skruvar eller lobbar (rotorer) som roterar mot varandra inuti en cylinder. En av rotorerna driver huvudprocessen i kompressorn medan den andra rotoren följer efter och hjälper till att komprimera gasen eller luften ytterligare. Rörelsen fångar in och komprimerar gasen/luften vilket minskar volymen och skapar ett högre gas- eller lufttryck. Denna komprimeringsprocess gör gasen eller luften mer användbar i industriella och kommersiella enheter som kräver högre tryck vid drift.

Filtrera
Filter (8 produkter)

I lager

Varumärke

Modell

Tillbehör & Reservdelar

Produkten har lagt till i jämför