Vi håller på att färdigställa funktioner på hemsidan, hoppas ni har överseende med att den tillfälligt kan vara otillgänglig och vissa delar inte helt genomarbetade.
  • Bilden kan avvika från verkligheten.
Testo Digitalt Manometerställ 570-2

Testo Digitalt Manometerställ 570-2

8367331
 

testo 570 – mycket mer än bara ett manometerställ

En mängd funktioner gör att den ersätter nästan alla övriga instrument som används vid kontroll eller driftsättning av kylsystem eller värmepumpssystem.

Den intuitiva funktionen borgar för att du kommer igång direkt med den digitala kylmätaren. Den bakgrundsbelysta displayen ser till att du alltid har bra koll på mätvärdena - även när det är mörkt. Två praktiska direktknappar ger dig ytterligare fördelar - den ena visar MIN/MAX/MEDEL och den andra ger direkt tillgång till 39 valfria köldmedier. Köldmediets flöde kan övervakas i det integrerade synglaset. De tre slanghållarna används för enkel fastsättning av köldmedieslangarna i ventilblocket.

testo 570 har ett robust 4-vägs ventilblock med 4 anslutningar och 4 slanghållare. Det kraftiga instrumenthuset skyddar mot slag och stötar. Under mätningen kan fästkroken användas för att hänga upp mätaren på ett säkert sätt.

Tack vare de stora siffrorna kan displayen läsas av snabbt och enkelt. Både hög- och lågtryck mäts snabbt och noggrant med två temperaturkompenserade trycksensorer och temperaturerna beräknas automatiskt. Det räcker med en snabb blick på instrumentdisplayen för att se mätresultatet.
Tre temperaturingångar garanterar samtidig beräkning och visning av överhettning och underkylning. Dessutom kan även temperaturen visas. Med en enkel knapptryckning kan du växla mellan mätuppgifterna som du vill.

Läs mer i bifogad PDF-broschyr om testo 570 alla möjligheter och fördelar.

MÄTSETET INNEHÅLLER:
- Instrument testo 570
- 2 st. Klämgivare för temperaturmätning på rör

- Serviceväska

- Nätaggregat

- USB-kabel
- Fabriksprotokoll och batterier

- Programvara EasyKool via gratis nedladdning: https://www.nordtec.se/support-0

Artikelnummer
8367331
Typ
Digitala ställ
Produkten har lagt till i jämför

För att förbättra kundupplevelsen på refrico.se använder vi cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.