• Bilden kan avvika från verkligheten.
Copeland Scrollkompressor...

Copeland Scrollkompressor ZB11-MCE-TWD-951

0787971
 

Copeland Scroll™ Kompressor

Copelands scrollkompressorer är resultatet av storskaliga forsknings- och utvecklingsinsatser som pågått sedan 1979. Dessa har lett till produktionen av den mest avancerade scrollkompressorkonstruktionen som för närvarande finns till luftkonditionerings-, värmepumps- och medeltemperatursapplikationer inom arbetsområdet 1 till 45 kW.

Idag produceras Copeland Scroll™ kompressorerna i toppmoderna tillverkningsanläggningar belägna i Belgien, Nordirland, USA, Thailand och Kina.

Varför Scrollkompressorer?
Tillverkare över hela världen väljer scrollkompressorer över andra kompressorteknologier av flera skäl: lägre ljudnivå, överlägsen effektivitet och tillförlitlighet, kompatibilitet med värmepumpstillämpningar och enkel design.

Varför Copeland Scroll™?
Kunderna föredrar att använda Copeland Scroll™ av många skäl, bland annat:
• Den unika designen patenterad av Emerson Climate Technologies. Det garanterar en scrollkompressor med låg ljudnivå och högsta effektivitet som finns tillgänglig på marknaden.
• Bevisad track record: Över 60 miljoner scrollkompressorer är installerade över hela världen.
• Global leverans: Emerson Climate Technologies har nio scrollkompressorfabriker på tre kontinenter, alla tillämpar produktionsteknologi som följer samma strikta kvalitetsstandarder.
• Kundsupport: Emerson Climate Technologies har kontor och grossistnätverk i hela Europa och över hela världen för att stödja alla kunder, oavsett var de är.

Artikelnummer
0787971
Kompressortyp
Hel-hermetiska
Kyleffekt +5°C R134a
26.00 kW
Kyleffekt -10°C R404A
25.80 kW
Kyleffekt +5°C R407C
37.80 kW
Modell
ZB
Anslutning sug
(2 1/4) "
Anslutning tryck
(1 3/4) "
Oljemängd
4.140 L
Slagvolym
42.80 cm³/h
Max driftström
29.20 A
Spänning
400
Ph
3
Hz
50 Hz
Produkten har lagt till i jämför