• Bilden kan avvika från verkligheten.
Copeland Scrollkompressor...

Copeland Scrollkompressor ZR125-KCE-TFD-455 LÖD

0787363
 

ZR-Serien

Copeland Scroll™ ZR kompressorer för luftkonditionering är designade för hög effektivitet och hållbarhet till air conditioning, komfort och processkylningsapplikationer med förångningstemperaturer runt +5 °C. Fördelar så som kopparpläterade anslutningar, specialmodeller för tandemkörning och kompabilitet med olika köldmedium möter kraven för en mer kravställande marknad.

Egenskaper:

• Kompatibla köldmedier: R407C och R134a
• Kapactitet: 3,12 till 83 kW

Copeland Scroll™ Kompressor

Copelands scrollkompressorer är resultatet av storskaliga forsknings- och utvecklingsinsatser som pågått sedan 1979. Dessa har lett till produktionen av den mest avancerade scrollkompressorkonstruktionen som för närvarande finns till luftkonditionerings-, värmepumps- och medeltemperatursapplikationer inom arbetsområdet 1 till 45 kW.

Idag produceras Copeland Scroll™ kompressorerna i toppmoderna tillverkningsanläggningar belägna i Belgien, Nordirland, USA, Thailand och Kina.

Varför Scrollkompressorer?
Tillverkare över hela världen väljer scrollkompressorer över andra kompressorteknologier av flera skäl: lägre ljudnivå, överlägsen effektivitet och tillförlitlighet, kompatibilitet med värmepumpstillämpningar och enkel design.

Varför Copeland Scroll™?
Kunderna föredrar att använda Copeland Scroll™ av många skäl, bland annat:
• Den unika designen patenterad av Emerson Climate Technologies. Det garanterar en scrollkompressor med låg ljudnivå och högsta effektivitet som finns tillgänglig på marknaden.
• Bevisad track record: Över 60 miljoner scrollkompressorer är installerade över hela världen.
• Global leverans: Emerson Climate Technologies har nio scrollkompressorfabriker på tre kontinenter, alla tillämpar produktionsteknologi som följer samma strikta kvalitetsstandarder.
• Kundsupport: Emerson Climate Technologies har kontor och grossistnätverk i hela Europa och över hela världen för att stödja alla kunder, oavsett var de är.

Artikelnummer
0787363
Kompressortyp
Hel-hermetiska
Kyleffekt +5°C R407C
27.10 kW
Modell
ZR
Anslutning sug
2 1/8 "
Anslutning tryck
7/8 "
Oljemängd
3.250 L
Slagvolym
29.10 cm³/h
Max driftström
19.60 A
Spänning
400
Ph
3
Hz
50 Hz
Produkten har lagt till i jämför