Vätskekylda Aggregat

Om Refrico

En riktig kylgrossist

Låt oss se till att du får vad du behöver.

Fördelarna med en riktig kylgrossist är många. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment och har kyltekniskt kompetent personal som mer än gärna står till tjänst. Allt för att du som arbetar med kyla ska få rätt produkt på rätt plats i rätt tid. Refrico är ett företag med stora resurser. Skulle du behöva något vi inte har på hyllan står vårt moderbolag, en av Europas största kylgrossister, -Frigotechnik- med sitt enorma lager till vårt förfogande. Våra kunders förtroende är det viktigaste vi har att vinna, låt oss vinna ditt och du kan vara förvissad om att vi gör vårt yttersta för att förvalta det väl. Välkommen till oss på Refrico! Välkända varumärken Kompetent support En ekonomiskt stabil samarbetspartner

Vårt Huvudlager/Butik i Göteborg

Vid vårt huvudlager sker dagliga in och utleveranser av gods.

Här finns också vår Göteborgsbutik där avhämtning av servicematerial är en stor del av den dagliga verksamheten. Boka dina varor på nätet och hämta hos oss så vet du att det finns när du kommer.

Om vår ägare

Refrico är ett helägt dotterbolag till Frigotechnik Gmbh. Frigotechnik är en av de största kylgrossisterna i Tyskland med en omsättning motsvarande ca 1 100 MSEK om året. I koncernen ingår även Gerling Holz & Co som handlar med specialgaser. Båda bolag ägs helt av familjen Holz som drivit verksamheterna i flera generationer.

Filtrera
Produkten har lagt till i jämför