ECOSTAR för frukt- och plantlager

Vår kund behövde en lösning till flera kylrum för förvaring av äpplen och diverse plantor. En stabil och exakt temperatur var nödvändig samtidigt som där var en väldigt stor skillnad på hur mycket som förvaras i rummen från dag till dag. På grund av dessa förhållande krävs det ett kylaggregat med effektiv kapacitetsreglering, och därför föll valet på BITZER ECOSTAR med köldmedium R513A, som är ett fullutrustat luftkylt aggregat med många funktioner.

ECOSTAR reglerar intelligent kyleffekten för att matcha det exakta kylbehovet som krävs för att temperaturerna skall förbli opåverkade av lagermängden.

Ingående produkter

Bitzer

Vi har använt oss av Bitzers ECOSTAR i denna anläggning. ECOSTAR är Bitzers frekvensstyrda flaggskep som är försett med kvalitetskomponenter och många funktioner.

Danfoss

Vi har använt oss av Danfoss komponenter i denna anlägging. Bland annat har Danfoss pålitliga termostatiska expansionsventiler installerats.

Kelvion

Vi har använt oss av Kelvions KMe förångare i denna anläggning. KMe är Kelvions populära serie för stora kylrum och mindre kyllager där energieffektiv lösning behövs.

Produkten har lagt till i jämför