Auratsu i ett mindre hus

Ulla Ivarsson bor med sin följeslagare, hunden Tajson, i ett mindre hus i utkanten av Alingsås. Huset har direktverkande el och Ulla tyckte elräkningen blev väl dyr. Då huset är litet blir det dessutom lätt lite ”hundlukt” inne när hunden varit ute en regnig dag, så Ulla kontaktade en bekant som jobbar på Refrico för tips och råd, om det fanns en lösning på båda problemen. Refrico föreslog en återförsäljare i närområdet som tog kontakt med henne. Gemensamt kom de fram till att Refricos prisvärda luft/luft värmepump Auratsu Gold kunde vara ett bra alternativ, speciellt då den även har ett bra filter som renar luften.

Både värmepump och luftkonditionering

Idag är både Ulla och Tajson väldigt nöjda med sitt inomhusklimat och elräkningen sjunker. På sommaren blir huset väldigt varmt och då kör Ulla luftkonditioneringen en stund på eftermiddagen för att få ner temperaturen i huset innan hon går och lägger sig. Lika varmt och skönt som värmepumpen värmer på vintern, lika svalt och behagligt kyler den varma sommardagar.

Modern och miljövänlig

Tack vare den senaste tekniken och att värmepumpen arbetar med det miljövänliga köldmediet R32 kan denna modellen jobba i ett brett temperaturområde och värma ditt hem när det är ända ner till en utomhustemperatur på -15°C. Trots det arbetar Auratsu GOLD på en tyst ljudnivå på grund av specialdesignade fläktarna.

Rätt värme ökar din besparing.

Auratsu Gold är utrustad med en inverterstyrd kompressor som kontinuerligt anpassar effekten efter husets värmebehov. Genom att undvika start- och stoppcykler kan värmepumpen arbeta mer energisnålt. Detta ger inte bara en lägre ljudnivå, utan kan även förlänga värmepumpens livslängd.

Ingående produkter

Auratsu

Auratsu Gold är en energieffektiv värmepump som kombinerar modern teknik med modern design. Tack vare den senaste tekniken och att pumpen arbetar med köldmedium R32 kan modellen jobba i ett brett temperaturområde och värmer ditt hem eller kontor när det är enda ned till –15°C utomhus. Auratsu Gold har en tyst ljudnivå på grund av specialdesignade fläktar.

Produkten har lagt till i jämför