Intarcon Sigilus Chillers

Vi är glada att presentera vår nya produker Intarcon Sigilus Chillers. 

Dessa kylare är speciellt utformade för kylapplikationer vid höga temperatureroch erbjuder enastående prestanda och pålitlighet.
Låt oss ta en närmare titt på de viktigaste funktionerna:

 1. Luftkyld vätskekylare med låg ljudkonstruktion:
  Denna kylare är speciellt utformad för kylapplikationer vid höga temperaturer. Den är byggd med en galvaniserad stålkonstruktion och har ett chassi med polyesterbeläggning.

 2. Kompressor hermetisk scroll Copeland ZB17KCU:
  En kraftfull kompressor med en kapacitet på 2,5 hk. Den är monterad på ett spjäll och är ljudisolerad. Dessutom har den en intern klixon och vevhusvärmare.

 3. Rostfri lödd plattvärmeväxlare:
  Värmeväxlaren är tillverkad av ren kopparlödning och har en termostatisk expansionsventil. Kylkretsen är byggd med kopparrör och är utrustad med hög- och lågtrycksvakter, serviceventiler, säkerhetsventiler och torkfilter. Dessutom har den en hydraulkrets med luftavluftning, flödesvakt, dräneringsventil, termometrar och tryckmätare. Kondensortrycksstyrning av fläkten ingår också.

 4. Ström- och manöverpanel:
  Kylaren har en praktisk ström- och manöverpanel. Den är också utrustad med motorfläktbrytare, kompressorströmbrytare och termiskt skydd.

 5. Elektronisk reglering med digital kontrollpanel:
  Den elektroniska regleringen ger användaren enkel åtkomst till inställningar och övervakning via den digitala kontrollpanelen.
Produkten har lagt till i jämför