Vi håller på att färdigställa funktioner på hemsidan, hoppas ni har överseende med att den tillfälligt kan vara otillgänglig och vissa delar inte helt genomarbetade.
  • Bilden kan avvika från verkligheten.
Vetek Digital våg VB2-100-EC syd 100kg

Vetek Digital våg VB2-100-EC syd 100kg

8091781
 

Vågblock 100/0,01kg inkl väska o adapter

Alla modeller av VB2-serien är solida och noggranna digitala vågar. Vågarna är avsedda för all typ av mobil vägning för laster upp till 200 kg. De är konstruerade för att vara små, lätta och enkla att använda. Aluminiumplattorna är försedda med en stark halkskyddstejp och varje del i vågen tål många års tuff hantering.

När en våg (icke automatisk våg) används i kommersiellt syfte (debitering sker efter massa) i något av EU-länderna är det enligt lag nödvändigt att vågen är ”krönt” / verifierad vid idrifttagning första gången. Dessa vågar har EC i typbeteckningen. Används vågen i icke kommersiellt syfte eller som doservåg (automatisk våg) finns inget legalt krav på kröning / verifiering.

Vågblocken passar perfekt för t.ex. vägning av kylmedie och brandflaskor, kolsyra cylindrar, paket, sopor, mm. 200 kg – Vågblocket är även en superb Personvåg.

• Hög noggrannhet.
• Mycket robust o kompakt.
• Helt i aluminium.
• Kostnadseffektiv.
• EU-Typgodkända modeller. 
• Axelremsväska ingår.

Portabel, robust, lätt, flexibel och noggrann våg.
Doseringsmöjlighet. Väska och RS232 ingår

OBS! Batterier har ett bäst före datum och kan börja läcka, batterisyra kan komma ut och kortsluta vågen så byt batterierna regelbundet.

Artikelnummer
8091781
Typ
Digitala vågar

Relaterade produkter

Produkten har lagt till i jämför

För att förbättra kundupplevelsen på refrico.se använder vi cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.