• Bilden kan avvika från verkligheten.
Fuchs Olja Reniso KC68

Fuchs Olja Reniso KC68

Kylkompressorolja av hög kvalitet baserad på naftenisk basolja. Rekommenderas till smörjning av kompressorer som arbetar med annoniak (R717), HSFC (R22) och med tex propan, propen och isobutan, volym 20l

7699055
 

Fuchs Reniso KC68

Kylkompressorolja av hög kvalitet baserad på naftenisk basolja. Rekommenderas till smörjning av kompressorer som arbetar med annoniak (R717), HSFC (R22) och med tex propan, propen och isobutan.


Produktbeskrivning

RENISO KC 68 är en kylkompressorolja baserad på högraffinerad, naftenisk basolja, som har renats från vaxer för att specifikt kunna användas vid låg temperatur. Graden av raffinering gör att RENISO KC 68 har extremt god åldringsbeständighet när produkten kombineras med konventionella köldmedium, speciellt med ammoniak (NH3), med HCFC (handelsnamn Freon) -och med kolvätebaserade köldmedium.

 

Användningsområden

RENISO KC 68 rekommenderas för användning tillsammans med ammoniak (R717), med HCFC - (tex R22) och med kolvätebaserade köld-medium (tex propan, propen, isobutan) i öppna, semi-hermetiskt och helt hermetiska kompressorer. Produkten är godkänd för användning i kompressorer inom livsmedelsindustrin där det inte finns möjlighet att oljan kommer i direktkontakt med livsmedel. Enligt NSF H2.

Artikelnummer
7699055
Modell
Reniso KC 68
Produkten har lagt till i jämför