• Bilden kan avvika från verkligheten.
Copeland Scrollkompressor...

Copeland Scrollkompressor ZH18KVE-TFD-526 LÖD.

0789215
 

ZH-Serien

Copeland Scroll™ kompressorer för ""Heating"" är designade för optimal drift och pålitlighet till värmepumpar för byggnadsuppvärmning eller uppvärmning av varmvatten. Dessa applikationer kräver att systemet klarar en kondenseringstemperatur på upp till 65°C med hög effektivitet och pålitlighet, men samtidigt kan arbeta inom ett brett arbetsområde. Fördelar så som kopparpläterade anslutningar och specialmodeller för tandemkörning möter kraven för de flesta värmepumpssystem.

Egenskaper:

• Kompatibla köldmedier: R407C
• Kapactitet: 5,95 till 44,7 kW

Copeland Scroll™ Kompressor

Copelands scrollkompressorer är resultatet av storskaliga forsknings- och utvecklingsinsatser som pågått sedan 1979. Dessa har lett till produktionen av den mest avancerade scrollkompressorkonstruktionen som för närvarande finns till luftkonditionerings-, värmepumps- och medeltemperatursapplikationer inom arbetsområdet 1 till 45 kW.

Idag produceras Copeland Scroll™ kompressorerna i toppmoderna tillverkningsanläggningar belägna i Belgien, Nordirland, USA, Thailand och Kina.

Varför Scrollkompressorer?
Tillverkare över hela världen väljer scrollkompressorer över andra kompressorteknologier av flera skäl: lägre ljudnivå, överlägsen effektivitet och tillförlitlighet, kompatibilitet med värmepumpstillämpningar och enkel design.

Varför Copeland Scroll™?
Kunderna föredrar att använda Copeland Scroll™ av många skäl, bland annat:
• Den unika designen patenterad av Emerson Climate Technologies. Det garanterar en scrollkompressor med låg ljudnivå och högsta effektivitet som finns tillgänglig på marknaden.
• Bevisad track record: Över 60 miljoner scrollkompressorer är installerade över hela världen.
• Global leverans: Emerson Climate Technologies har nio scrollkompressorfabriker på tre kontinenter, alla tillämpar produktionsteknologi som följer samma strikta kvalitetsstandarder.
• Kundsupport: Emerson Climate Technologies har kontor och grossistnätverk i hela Europa och över hela världen för att stödja alla kunder, oavsett var de är.

Artikelnummer
0789215
Kompressortyp
Hel-hermetiska
Modell
ZH
Produkten har lagt till i jämför